Dat was een klus hè… Alles inpakken wanneer je kindje naar de opvang of de oppas gaat. Yes, er gaan meer spullen mee dan je in eerste instantie denkt. Of het nou gaat om flesjes, dat schattige shirtje dat het allerleukst staat, die ene fopspeen of de favoriete rammelaar van je mini; je wil ze aan het einde van de dag graag weer terug hebben. Naamstickers bieden hier uitkomst. Deze stickers maken duidelijk van wie welke spullen zijn. Om ervoor te zorgen dat deze spullen niet verwisseld worden of kwijtraken, zijn gepersonaliseerde naamstickers een superhandige optie!

De meeste naamstickers bieden de mogelijkheid om te kiezen uit een hip design of een thema met toffe illustraties. Deze stickers zijn makkelijk te personaliseren met naam, telefoonnummer en andere gegevens. Ook heel handig; de naamstickers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig. Bovendien kunnen de stickers zonder probleem in de wasmachine of droger. Overtuigd?

Alle voordelen van naamstickers op een rij
Om te voorkomen dat je je kindje ophaalt in een vreemde romper of dat er een flesje in het tasje zit dat niet van jullie is, bestel je naamstickers online. De voordelen van deze stickers op een rij:

– Er is meer dan genoeg ruimte voor een naam en/of telefoonnummer op de stickers.
– Naamstickers worden gemaakt van speciaal labelmateriaal dat garant staat voor kwaliteit.
– De stickers gaan minimaal 200 wasbeurten mee en verkleuren niet.
– Er wordt gebruik gemaakt van ronde hoeken voor een betere hechting.
– Naamstickers kunnen zonder probleem in de wasmachine of droger en vaatwasser of magnetron.

Naamstickers voor een speciale gelegenheid
Stickers met de naam van je kindje erop zijn erg praktisch voor spullen die meegaan naar de opvang of naar school bijvoorbeeld. Maar ook voor speciale gelegenheden kunnen naamstickers de juiste keuze zijn: Wil je bijvoorbeeld een stoeltje met naam zelf maken, zodat je deze cadeau kunt doen aan de jarige of een pasgeboren kindje? Shop dan voor een mooi stoeltje en knap deze op. Bestel vervolgens naamstickers in de kleuren en lettertypen naar wens en plak deze op het kinderstoeltje. Makkelijk en met een heel tof eindresultaat! Dit kan in principe met alle stickers op alle stoeltjes, als de ondergrond maar vlak en stof- en vetvrij is.

Het plakken van gepersonaliseerde stickers
Je gaat natuurlijk voorzichtig om met jouw gepersonaliseerde naamstickers. Volg onderstaande instructies voor een optimaal resultaat:

– Zorg dat het oppervlak waarop de stickers komen goed schoon is. Gebruik bijvoorbeeld een zacht doekje om het geheel schoon te maken voordat je gaat plakken.
– Sla nu de kant waar de tekst op de naamstickers staat om en haal de rug voorzichtig van de stickers af. Let wel goed op dat de folie op de applicatie blijft zitten.
– Wil je zeker weten dat de stickers goed blijven zitten? Wrijf dan nu met een bankpas de naamstickers gelijkmatig over het oppervlak.
– Voor een ideale hechting is het advies de artikelen waarop naamstickers zijn aangebracht pas na 24 uur te wassen. 

Succes!